СДС Семберија – подршка ФК Јединство из Доње Чађавице :: Semberija INFO ::

 

СДС Семберија – подршка ФК Јединство из Доње Чађавице


Предсједник Странке демократске Српске Семберија Мићо Мићић донирао је Фудбалском клубу „Јединство“ из Доње Чађавице заштитну мрежу која ће бити постављена иза једног од голова, док је кандидат СДСС-а за одборника у Скупштини Града Бијељина Перо Спасојевић поклонио овом клубу тример за кошење траве.


 
- У разговору са руководством клуба речено ми је да недостају одређене ствари за уређење терена, међу њима и тример, па сам одлучио да то буде мој поклон радницима који косе траву. Свакодневно сам на терену и ту сам, заједно са својом странком, да одговорим на све потребе мјештана – истакао је Спасојевић.
 
Кандидат СДС Семберија за градоначелника Бијељине на предстојећим локалним изборима Мићо Мићић каже да он и његови сарадници настављају да буду на услузи грађанима, те да је данашња посјета фудбалерима још један од примјера подршке спорту у Семберији.


 
- Бијељина је проглашена европским градом спорта за 2020. годину и ми се трудимо да у свакој прилици промовишемо тај успјех. Настављамо да подржавамо спорт, одлучно, за Бијељину будућности! – навео је Мићић.
 
Данашњој утакмици ФК „Јединства“ у Доњој Чађавици присуствовали су и други кандидати СДС Семберија за одборнике у градском парламенту.

СДС Семберија - Мићо Мићић