Кандидати СДС Мићо Мићић за одборнике у посјети насељу у Амајлијама: Неопходна шира друштвена брига за социјално угрожене :: Semberija INFO ::

 

Кандидати СДС Мићо Мићић за одборнике у посјети насељу у Амајлијама: Неопходна шира друштвена брига за социјално угрожене


Кандидати  СДС Мићо Мићић за одборнике у Градској скупштини на предстојећим локалним изборима, Драган Јоковић и Жељка Грујичић посјетили су данас социјално угрожене породице које живе у новоизграђеним стамбеним објектима у Амајлијама.

Драган Јоковић, кандидат за одборника, каже да су саслушали потребе породица које живе у овом насељу, те да су за њих припремили и симболичну помоћ.



“Овдје је Градска управа, уз сарадњу са Владом РС, изградила модерне стамбене објекте и неопходну инфраструктуру. Отпочела је и изградња Дома културе који ће ускоро бити завршен и служиће за задовољење културних потреба ових људи. Наша је обавеза да бринемо о социјално угроженим и старијим особама које су у стању социјалне потребе. У овом времену није важно осигурати људима само кров над главом, већ им треба обезбиједити и квалитет живота. Ови људи имају неријешен проблем јавног градског превоза, те ћемо у наредном периоду покушати заједно ријешити и тај проблем. Превозници се воде екномским критеријима, али ћемо настојати да им у том погледу помогнемо”, изјавио је Драган Јоковић.

Жељка Грујичић, кандидат СДС Мићо Мићић за одборника изјавила је да је радно ангажована на рјешавању проблема борачке популације и социјално угрожених, те да синергија локалне и републичке власти може бити од велике користи за ову популацију.

“Надам се да ће се повећати издвајања за ову популацију у наредном периоду. Ово насеље ће ускоро добити дом културе. Стално нам се обраћају за једнократну новчану помоћ. Ми ћемо им и након избора бити на услузи и рјешаваћемо њихове проблем”, изјавила је Жељка Грујичић.

Семберија инфо - Љ.Љубојевић
​Фото - Б.Милошевић