СДС Семберија са мјештанима Средњег и Горњег Драгаљевца :: Semberija INFO ::

 

СДС Семберија са мјештанима Средњег и Горњег Драгаљевца


Потпуно смо свјесни да имамо подршку мјештана Средњег и Горњег Драгаљевца, јер су ови људи опредијељени да заједно са нама стварају боље услове за будуће генерације, да остану на својим огњиштима и да покажу да је једина права политика политика заједништва, поручио је кандидат СДС Семберија за градоначелника на предстојећим локалним изборима Мићо Мићић.


 
- У овим мјесним заједницама нема потребе да се представљамо или обећавамо нешто, овдје долазимо да бисмо по други пут реконструисали путеве, да бисмо подигли нове школе, а подсјетићу вас да смо за сваку подручну школу изградили нове објекте. У наредних мјесец дана завршавамо објекат школе у Горњем Магнојевићу и тако настављамо пројекте који су корисни за цијелу заједницу – каже Мићић.


 
Носилац одборничке листе СДС Семберија за градски парламент Томо Ковачевић истакао је да ће ова странка радити и на унапређењу аграра.
- И град и село подједнако су заступљени у програму СДС Семберија, а грађани наше плодне равнице су то препознали – додао је Ковачевић.


 
Витомирка Марјановић, кандидат СДС Семберија за одборника у Скупштини Града, сматра да су залагањем Мићића и његових сарадника села постала функционалнија и повезанија са градом.
 
- У семберским селима живе вриједни људи, а СДС Семберија ће се трудити да им омогући излаз на већа тржишта, како би продали све што произведу – рекла је Марјановићева.

СДС Семберија