КАНДИДАТИ СНСД-a ПОСЈЕТИЛИ ГЛАВИЧИЦЕ И ОКОЛНА СЕЛА :: Semberija INFO ::

 

КАНДИДАТИ СНСД-a ПОСЈЕТИЛИ ГЛАВИЧИЦЕ И ОКОЛНА СЕЛА


„Не водимо политику писањем саопштења, већ разговарамо са нашим грађанима и тражимо рјешења“, рекао је Недељко Ћорић, носилац одборничке листе СНСД-а, приликом посјете и разговора са мјештанима Главичица, Рухотине, Јоховца, Тавне и околних села.

Ћорић је позвао опозиционог кандидата за градоначелника Бијељине Љубишу Петровића да се састану у тв емисији и да се отклоне одређене спекулације којима се служе СДС и Петровић.

- „Имамо јасно дефинисане политике и нећемо да се бавимо прљавом кампањом, већ хоћемо да разговарамо са нашим суграђанима и да истрајемо у корисним идејама, како бисмо обезбједили да сваки дио Семберије буде квалитетно развијен. Овдје смо да обиђемо вредне домаћине, не гледајући да ли су наше присталице или не, јер само тако можемо имати јасну слику тренутног стања на селу“, поручио је Ћорић, који је додао да свакодневно расте подршка СНСД-у и да очекује до сада најубједљивију побједу.

Данијела Ђукин је истакла да кампања СНСД-а не траје само мјесец дана, већ дуже од двадесет година да направимо државу и да је то борба за сваки километар асфалта, сваког пензионера, свако село, сваки град.

- „Драго ми је што је актуелни и будући градоначелник Мићо Мићић, препознао значај синергије локалне и републичке власти и што сада заједничким снагама желимо да направимо бољу Бијељину, због чега он има нашу пуну подршку“, истиче  Данијела Ђукин.

Одобрнички кандидат СНСД-а из Главичица Жељка Докнић је подсјетила да је захваљујући СНСД-у на овом подручју урађено доста инфраструктурних пројеката.

- „Имали смо подршку у претходном периоду од републичке власти, посебно у изградњи путне инфраструктуре, али сматрам да подршка мора да буде јача и првенствено окренута опстанку младих на овим просторима“, нагласила је Докнићева.

Semberija info