СДС СЕМБЕРИЈА СА ГОРЊИМ ЦРЊЕЛОВОМ ДО ПОБЈЕДЕ :: Semberija INFO ::

 

СДС СЕМБЕРИЈА СА ГОРЊИМ ЦРЊЕЛОВОМ ДО ПОБЈЕДЕ


СДС Семберија одржала је састанак са мјештанима Горњег Црњелова који су још једном показали да препознају све што је Мићо Мићић са својим сарадницима урадио у овој мјесној заједници, као и да ће након побједе ове странке на предстојећим локалним изборима бити настављена реализација важних пројеката.

Кандидат СДС Семберија за градоначелника Мићо Мићић истакао је да ће ове године бити асфалтирани путеви у Бошњаковићима и Рушићима, након чега неће постојати ни сокак у Горњем Црњелову који није асфалтиран.

- Прије неколико година овдје смо проширили школу, уредили спортску дворану, кабинете за наставу, асфалтирани су путеви, постављана јавна расвјета, а нашу одговорну политику према мјесним заједницама наставићемо и у наредном периоду – навео је Мићић.

Кандидат за одборника Витомирка Марјановић каже да јој је задовољство да буде уз човјека који је борац за Семберију.

- Његовим залагањем наша села су постала функционалнија и повезанија са градом – рекла је Марјановићева.
Жељка Грујичић, кандидат СДС Семберија за локални парламент, нагласила је да је Горње Црњелово село добрих домаћина.

- Сигурна сам да ће народ направити добар избор и 15. новембра заокружити једину озбиљну опцију, а то је СДС Семберија – рекла је Грујичићева.

Кандидат за одборника Јован Гајић истакао је да је Горње Црњелово село из којег потиче и да је са мјештанима свих ових година дијелио и добро и зло.

- Никада ова мјесна заједница није запостављана од стране Градске управе, захваљујући Мићи Мићићу и његовим сарадницима. Ми сада представљамо нову политичку снагу, људе са искуством који имају шта да понуде. Ми не обећавамо, ми дјелима показујемо шта можемо – нагласио је Гајић.