БРОДАЦ ПРИМЈЕР ДОБРЕ САРАДЊЕ ГРАДСКЕ УПРАВЕ И МЈЕШТАНА :: Semberija INFO ::

 

БРОДАЦ ПРИМЈЕР ДОБРЕ САРАДЊЕ ГРАДСКЕ УПРАВЕ И МЈЕШТАНА


- Сарадња са мјештанима Броца већ годинама је примјер како се успјешно рјешавају инфраструктурне потребе становника сеоских и градских мјесних заједница. За претходних десетак година у Бродац је уложено преко милион конвертибилних марака у инфраструктуру и објекте здравства и културе, а дио средстава су обезбиједили и мјештани. Ове године смо наставили изградњу инфраструктуре у Броцу и то је потврда да одлучним корацима можемо завршити све што испланирамо – истакао је градоначелник Бијељине и кандидат за нови градоначелнички мандат Странке демократске Српске Семберија и коалиције „Заједно за Семберију и Српску“ Мићо Мићић приликом данашње посјете Броцу.

Кандидат за одборника Зоран Софренић је оцијенио да листу СДС Семберија чине људи који су се остварили лично и професионално, без обзира на године, а да је градоначелник Мићић доказао својим дјелима да заслужује да побиједи и на овим изборима.

Драгиша Марјановић који је такође на кандидатској листи за Скупштину Града Бијељина истиче да изградња инфраструктуре није важна само за становнике, него и за локална мала и средња предузећа којим се олакшава пословање.

- Та предузећа запошљавају углавном раднике из тих мјесних заједница. Управо је побољшање услова за живот и пословање најбољи начин да задржимо људе у нашој средини и одговоримо из од одласка – истиче Марјановић.