СНСД: Обећана већа локална улагања у пољоприреду и развој села :: Semberija INFO ::

 

СНСД: Обећана већа локална улагања у пољоприреду и развој села


Кандидати са одборничке листе СНСД-а Бијељина обећали су у разговору са мјештанима Велике и Мале Обарске додатна улагања у пољопривреду и развој села.

"Овдје смо да са нашим људима наставимо успјешну сарадњу и спремни смо да им након изборне побједе још више помогнемо са локалног нивоа у стварању бољих услова за живот на селу", рекао је одборнички кандидат Мирослав Миловановић.

Наводећи да потиче из овог краја и да зна све проблеме људи, за које је рекао да су вриједни и честити, он их је позвао да свој глас дају листи СНСД и кандидату за градоначелника Бијељине Мићи Мићићу.

Одборнички кандидат Миланка Ђукић обећала је да ће се залагати да се искористе сви природни ресурси Обарске, уз већу подршку са локалног нивоа.

Обраћајући се мјештанима Велике Обарске, одборнички кандидат Васо Арсеновић је изразио очекивање да ће се задржати тренд убједљивих побједа СНСД-а у овом и околним селима.

"Годинама одлично сарађујемо са овим људима, препознајемо њихове проблеме и заједнички их рјешавамо, а као круна успјешне сарадње је и ова фискултурна сала у изградњи", навео је Арсеновић и додао да СНСД на изборима овдје очекује да оствари историјски резултат.

Кандидат за одборника Мићо Живић указао је на добру сарадњу вриједних домаћина са овог подручја са СНСД-ом и позвао све да гласају одборничку листу СНСД и Мићу Мићића, док је одборнички кандидат Залатан Лазаревић обећао значајнију подршку пољопривредницима.

"Велика Обарска је територијално највећа мјесна заједница у Семберији и знамо да ови вриједни људи традиционално подржавају СНСД, очекујем да ћемо и овога пута убједљиво побиједити, а онда је на нама из политике да им се још више, квалитетним подстицајним мјерама, одужимо", рекао је Лазаревић.

Инфо Бијељина