ЦЕНТРУ БИЈЕЉИНЕ ВРАТИТИ СТАРИ СЈАЈ :: Semberija INFO ::

 

ЦЕНТРУ БИЈЕЉИНЕ ВРАТИТИ СТАРИ СЈАЈ


Центар града мора да изгледа репрезентативно и наша је обавеза да тако ускоро и буде, поручили су одборнички кандидати СНСД-а, приликом разговора са суграђанима у МЗ Стари Град у Бијељини.
  • „С обзиром да СНСД у овој Мјесној заједници традиционално има снажну подршку грађана, у обавези смо да им се након побједе на локалним изборима, адекватно одужимо и да им уљепшамо ово најурбаније језгро града. Бијели солитери, један од градсих симбола, морају опет бити бијели и ми ћемо са нашим грађанима обновити фасаде.Међу приоритетима нашег рада, биће и изградња дјечијих игралишта и све оно што ће помоћи да се квалитет живота подигне на највиши ниво“, рекао је Недељко Ћорић, носилац одборничке листе СНСД за СГ Бијељина.
Одборнички каднидат Златан Лазаревић је обећао да ће СНСД учинити много да својим суграђанима обезбиједи адекватно шеталиште и низ других садржаја који су неопходни да строги центар града заблиста у пуном сјају и да је то обавеза коју СНСД мора вратити суграђанима због досадашње подршке. Стеван Трифковић је истакао, да ће након избора и значајнијег учешћа СНСД- а у власти, залагати се да Градска управа буде сервис грађана.

У разговору са грађанима централних градских насеља, представили су се и одборнички кандидати Милан Лазић и Бориша Иванић, који су позвали бираче да гласају за листу СНСД-а и заједничког кандидат за градоначелника Мићу Мићића.