СНСД ДОГОВОРИО НАСТАВАК САРАДЊЕ И ПОВЈЕРЕЊА СА МЈЕШТАНИМА АМАЈЛИЈА :: Semberija INFO ::

 

СНСД ДОГОВОРИО НАСТАВАК САРАДЊЕ И ПОВЈЕРЕЊА СА МЈЕШТАНИМА АМАЈЛИЈА


Настављајући са посјетама семберским Мјесним заједницама, одобрнички кандидати СНСД-а су у уторак разговарали са мјештанима Амајлија и договорили да обострана сарадња буде настављена и након локалних избора.

„Увијек радо долазимо у Амајлије, јер овдје имамо добру сарадњу са мјештанима и велико је задовољство причати са добрим домаћинима о унапређењу живота на селу“, рекао је Недељко Ћорић, носилац одборничке листе СНСД-а и додао да се аграр мора много више подржати и са локалног нивоа.



„Очекујем убједљиву побједу листе СНСД-а и 9 до 10 одборника, како бисмо имали капацитет да проводимо наше политике и реализујемо многе идеје које договарамо са нашим суграђанима. Такође, позивам бираче да подрже и нашег заједничког кандидата за градоначелника Мићу Мићића. У Амајлијама и осталим селима мора се још много урадити по питању инфраструктуре,а радује ме што данас видим да се асфалтира једна путна дионица. Посебан акцент треба ставити на јачање подстицајних мјера за пољопорвреднике, како би млади и вриједни људи остајали на селу и имали пристојну егзистенцију. Опредјељењем за СНСД, људи бирају извјесну будућност“, поручио је Ћорић у Амајлијама.

Мјешатанима Амајлија су се предтавили и други кандидати са листе СНСД-а, а кандидаткиње Лидија Ристић и Миланка Ђукић су истакле да је потребно искористити добру гоеграфску позицију Амајлија и потенцијал Дрине, како би се урадио савремен систем за наводњавање великих површина.

Semberija info