ИЛИЋ: ЦИЉ ДНС-а ЛОПАРА ЈЕ ПОБЈЕДА :: Semberija INFO ::

 

ИЛИЋ: ЦИЉ ДНС-а ЛОПАРА ЈЕ ПОБЈЕДА


Кандидат ДНС-а за начелника општине Лопаре Срећко Илић рекао је данас да је циљ те странке побједа у тој општини и да ће то доказати 15. новембра.
 
"Све оно што смо до сада радили, што сада радимо и што ћемо радити и у будућности наши грађани ће препознати и зато ћемо добити њихово повјерење 15. новембра ", рекао је Илић.
 
Генерални секретар ДНС-а Дарко Бањац изразио је задовољство одлучношћу руководства и чланова ове странке у Лопарама да остваре 2.000 гласова и побједу за мјесто начелника ове мајевичке општине.
 
"ДНС је више него сигуран да ће овдје у Лопарама након 15. новембра имати свог начелника и одлучност чланова је да могу, знају и умију", поручио је Бањац.
 
Попредсједник ДНС-а Ђорђе Поповић рекао је да ова странка у Лопарама има традицију раста и успјеха, што ће грађани потврдити 15. новембра.
 
"Овдје смо да подржимо нашег кандидата Илића за начелника Лопара, мислимо да је вријеме да дођу нови људи, да ова општина крене развојним путем и да ће Лопаре да буду мјесто пожељно за живот, а не мјесто из кога људи одлазе", навео је Поповић.
 
Он је изразио увјерење да ће кандидат ДНС-а бити начелник Лопара и да ће одборничка листа имати велики број мандата у локалном парламенту.
 
"Награда за добар рад ДНС-а биће глас за Срећка Илића и одборничку листу ДНС-а", закључио је Поповић.