ЖЕНЕ СНСД НАСТАВЉАЈУ ХУМАНУ МИСИЈУ :: Semberija INFO ::

 

ЖЕНЕ СНСД НАСТАВЉАЈУ ХУМАНУ МИСИЈУ


Актив жена СНСД Бијељина, наставља хуману мисију по Семберији, тако да су у сриједу кандидаткиње са одборничке листе посјетиле ОШ „Стеван Немања“ у Горњем Драгаљевцу и донирале дидактичка средства за најмлађе основце.Иницијатива је потекла од професорице Жељке Докнић која је запослена у овој школи и која је кандидат за одборника СНСД.

- “Овдје су добра дјеца и потребно је да им обезбиједимо адекватне услове за учење, тако да смо донирале дидактичка средства, што ће подићи квалитет извођења наставе. Ово није први пут да су жене СНСД посјетиле нашу школу и та сарадња ће бити настављена и у наредном периоду“, истакла је Докнићева.

Одборнички кандидат Вања Кусмук Орбовић је поручила да је ова посјета школи у Драгаљевцу, доказ да су жене из Актива СНСД-а друштвено одговорне, док је Тања Бошњаковић предсједница бијељинског Актива жена, подсјетила да жене имају пуно слуха за позитивне иницијативе и да ће и даље подржавати школе, посебно на сеоском подручју.



У име ОШ „Стеван Немања“, захвалност Активу жена СНСД-а, изразио је помоћник директора Ђоко Аничић, који је указао на добру сарадњу у стварању адекватних услова за извођење наставе.