Клупе за дојење у Парку пријатељства :: Semberija INFO ::

 

Клупе за дојење у Парку пријатељства


Кандидат СДС Семберија за одборника у Скупштини Града Бијељина Ана Тиквеша и кандидат ове странке за градоначелника Мићо Мићић предали су данас на употребу грађанима Мјесне заједнице Лединци двије клупе за дојење, с циљем подизања свијести о важности оваквог начина исхране најмлађих.
 
Тиквеша је навела да су клупе обезбијеђене у оквиру пројекта „Град Бијељина за нови живот“, уз подршку Удружења грађана „Мама М“ и Градске управе.


 
- На иницијативу Кола српских сестара Крушик, Бијељина је прије двије године добила прве овакве клупе и то је био сјaјан начин да укажемо на значај дојења као најздравијег начина исхране беба. Осим тога, подижемо свијест о дојењу на јавном мјесту, о чему, наравно, маме саме треба да донесу одлуку – истакла је Тиквеша.


 
Она је најавила да ће мјесто за маму и бебу у виду клупа и столова за пресвлачење бити постављено и на новоизграђеном шеталишту уз канал Дашница, као и у насељу Интергај у близини дјечијег игралишта.
 
Мићић је рекао да је Град Бијељина пријатељ дјеце и да се у току године из буџета издвајају значајна средства за унапређење популационе политике.
 
- Моји сарадници и ја подржаћемо сваку активност која се односи на побољшање квалитета живота најмлађих грађана Семберије. Постављањем ових клупа, доказујемо колико листа СДС Семберија има квалитетне кандидате, из различитих сфера јавног живота, људе који су одговорни и који размишљају о будућности – поручио је Мићић.

​СДС Семберија