МИЋО МИЋИЋ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

МИЋО МИЋИЋ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНА


Пред нама су важни избори који се одржавају у недјељу, 15. новембра. Гласајући за мене бирате да ли остајемо на путу напретка, нових инвестиција и радних мјеста, успјеха и договора или од тог пута одустајемо. У претходним годинама направили смо од Бијељине град за примјер коме се диви свако ко у њега дође. Ријешили смо неке од горућих проблема и стално радили на његовом развоју. Борили смо се са недаћама и поплавама, а оно што нас је красило је помоћ људима.

Покренули смо много нових пројеката. Слушајући вас грађане направили смо договор са Владом Републике Српске. Он осигурава да ће сви планирани пројекти бити успјешно реализовани на добробит свих грађана Бијељине. На тај начин ћемо наш град учинити још бољим мјестом за живот и рад.

Зато вас позивам да ме и овога пута подржите и дате ми ваш глас!

Бијељина је данас важан образовни центар, град туризма, пољопривреде, кулутре, спорта и привреде.  Град у којем градска управа слуша иницијативе грађана. У наш град људи радо свраћају и у њему остају. Подсјећам Вас да је само у посљедња три мјесеца у Бијељину уложено више од 30 милиона КМ.

Наши досадашњи резултати су резултат нашег заједничког договора и заједничке визије „Бијељина 2030“. Све што сам до сада обећао, испунио сам. Зато вам се и поново обраћам и тражим вашу подршку и ваш глас. Сањајући заједно Бијељину будућности сада имамо одличну прилику да сви заједно осигурамо даљи развој Бијељине. У времену данашњих изазова, епидемије короне и нестабилности потребна је одлучност, чврстина и јасно вођство. Има још много посла пред нама гдје нема мјеста за колебљивост. Нема посустајања на нашем заједничком путу напретка. Наш договор је темељ, а имате моју ријеч да ће све што смо обећали бити урађено. Изађите и заокружите број 3, у недјељу, 15. новембра.

Радујмо се заједно новим заједничким побједама.