ДР АЛЕКСАНДАР ЈОВИЧИЋ, ОДБОРНИЧКИ КАНДИДАТ УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ ЗА СКУПШТИНУ ГРАДА БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ДР АЛЕКСАНДАР ЈОВИЧИЋ, ОДБОРНИЧКИ КАНДИДАТ УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ ЗА СКУПШТИНУ ГРАДА БИЈЕЉИНА


Рођен 19.06.1973. године у Тузли, а дипломирао на Медицинском факултету у Крагујевцу. Радио је у Дому здравља у Шековићима гдје је једно вријеме обављао функцију директора. У Шековићима је основао и КК ,,Олимп” који и данас одлично функционише. Радио је у Дому здравља у Власеници и у Дому здравља у Бијељини.

Од 2007. године запослен је бијељинској болници. Специјализацију из неурологије завршио је 2011. године у Бања Луци и у Београду. Едукацију из Доплера крвних судова главе и врата у Новом Саду, а Евоциране потенцијале и Електроенцефалограм у Тузли. Са поносом каже да је члан Удружења ,,Радост”, а највећи понос у животу су његово двоје дјеце.

-Политички сам се ангажовао са циљем да радим, а не да живим од политике као већина ,,вјечних” кандидата. Кажем ,,вјечних”, јер је сваки изборни цуклус по мом мишљењу сличан. Сваки пут видимо иста лица са новим одијелима, у новим странкама, на истим паноима који нас убјеђују, да уколико гласамо за њих, вратиће нам се осмијех на лице, биће нам омогућен живот достојан човјека, а све то тврде врло одговорно. Сада када су у најновијој странци схватили су гдје је била грешка и шта треба да ураде како би свима било боље. У странци Уједињена Српска препознао сам групу људи који желе да унесу нову енергију и нови приступ у бављењу политиком. То су људи који нису били политички ангажовани, нити су компромитовани, а имају велику жељу да промијене ствари на боље и да оне добре још више унаприједе”, поручује др Јовичић и додаје да глас свих суграђана има већу тежину од камиона шљунка и метра асфалта.

Апелује на све грађане да одаберу нове, неискварене и способне људе који ће донијети бољитак за све нас.