ЋОРИЋ: ИМАМО КВАЛИТЕТНА РЈЕШЕЊА ЗА БИЈЕЉИНУ :: Semberija INFO ::

 

ЋОРИЋ: ИМАМО КВАЛИТЕТНА РЈЕШЕЊА ЗА БИЈЕЉИНУ


Foto: InfoBijeljina
Носилац одборничке листе СНСД за СГ Бијељина Недељко Ћорић, рекао је да поруке опозиције не садрже никаква, а посебно не боља рјешења за развој Бијељине. Пошто немају шта да понуде грађанима, СДС и ПДП безуспјешно се труде, да поруке коалиције коју чини десет странака, предвођених СНСД-ом, представе као нешто што не ваља, док се они баве пуким оговарањем и омаловажавањем.

- „Свакодневно слушам поруке које долазе из СДС-а и ПДП-а и дубоко сам убијеђен да су у у прилици да дођу на власт, они не би знали шта би радили, јер немају никакав концепт и идеју развоја. Заокупирани нашом позитивном причом, за коју немају аргументе да је оспоре на било који начин, покушавају да одвуку пажњу грађана од рјешења која су најбитинија за грађане, већ се баве политикантством и трачевима“, истакао је Ћорић и додао да је пред Бијељином реализација новог развојног циклуса“, те да су у припреми нови развојни пројекти.

Говорећи о спекулацијам да би, управо СДС и ПДП, могли да буду партнери СНСД-а у формирању нове скупштинске већине у Бијељини, Ћорић је то демантовао и навео услове под којим би то могло да се деси.

- „Очекујем да ће коалиција коју данас имамо и која је окупљена око заједничког кандидата за градоначелника Миће Мићића, имати пун капацитет да формира локалну власт. Судећи по политици коју данас на републичком и локалном нивоу воде СДС и ПДП, не постоје ни теоријске шансе да да ове двије странке учествују у власти. Уколико би дошло до значајнијег заокрета ових странака, онда би се могло разговарати“, поручио је Недељко Ћорић.