СТРАНКА ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА - МИЋО МИЋИЋ:ОДЛУЧНО ЗА БИЈЕЉИНУ БУДУЋНОСТИ! :: Semberija INFO ::

 

СТРАНКА ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ СЕМБЕРИЈА - МИЋО МИЋИЋ:ОДЛУЧНО ЗА БИЈЕЉИНУ БУДУЋНОСТИ!


На завршној конференцији за новинаре Странке демократске Српске Семберија-Мићо Мићић, грађанима је поред позива да искористе своје право гласа 15. новембра, изаберу људе који иза себе имају резултате и који испуне оно што обећају, упућена молба да примијене мјере личне заштите како би сачували здравље и како би се спријечило ширење вируса. Носилац листе СДСС Томо Ковачевић рекао је да се кампања одвијала у спефичним околностима због пандемије вируса корона, али да су успјели доћи до грађана кроз мања, односно дозвољена окупљања.


-Протеклих дана смо говорили о селу, о потреби да  наша села, која су фабрика под ведрим небом, буде и даље уважено и препознато као веома важно у будућности Семберије, говорили смо о реализованим и планираним пројектима, као и о пројектима који су у току. Ми смо странка која има дјела, а испред себе визију, како да наш град изгледа у будућности. Водили смо позитивну кампању и о свему разговарали и договарали са нашим грађанима, јер сви заједно ћемо на стварању услова за још бољу будућност. Морам истаћи да сам поносан што сам на челу листе СДСС, листе која је најбоља на овим изборима, јер је спој професионалаца који знају да раде свој посао, листа са младим образованим људима који имају идеје које су значајне за даљи развој град, жене које оплемениле нашу листу“, рекао је Ковачевић и позвао грађане да 15. новембра изађу на изборе уз поштовање свих епидеиолошких мјера, да подрже листу СДСС и кандидата за градоначелника Мићу Мићића, који је кандидат још девет странака. Мићо Мићић, кандидат за градоначелника позвао је грађане Семберије да 15. новембра прво мисле о оном што је најважније, а то је здравље.

-Кад кренете на бирачко мјесто, молим вас да користите мјере личне заштите, јер ништа није прече од здравља. Знамо да ћете тог дана поново изабрати људе о којима говоре дјела. Такође, ми смо странка која је за сарадњу, странка која није конфликтна, јер знамо да слога у кући доноси праве резултате. Наши политички противници су покушавали да нас блате, али ми нисмо реаговали, јер знамо да наши грађани знају ко је ко и шта је ко урадио. Ми смо странка која има и програм и идеје, странка која има визију. Све је видљиво што је до сада урађено, зна се на далеко по чему је до сада урађеном Бијељина препознатљива, а знамо и шта ћемо са нашим грађанима радити у годинама пред нама. Брига о младим нам је веома важна и у том смјеру размишљамо, а размишљамо и о нашим старијим грађанима и том циљу планирамо да изградимо савремен Дом за стара лица“, рекао је Мићић. Он је поновио апел грађанима да примијењују мјере личне заштите и да 15. новембра изађу на изборе и гласају за провјерене резултате и људе.

-Направимо нашу Бијељину градом будућности. Сигуран сам да ми то можемо, а и знамо како то треба. Заједно са свим људима са којима дијелимо власт, дијелићемо и одговорност. Одлучно 15. новембра, за Бијељину будућности!, поручио је Мићић.

Семберија инфо