МИЋО МИЋИЋ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ:БУДИТЕ ДИО ВЕЛИКОГ ПОДУХВАТА ДА БИЈЕЉИНА БУДЕ ГРАД БУДУЋНОСТИ :: Semberija INFO ::

 

МИЋО МИЋИЋ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БИЈЕЉИНЕ:БУДИТЕ ДИО ВЕЛИКОГ ПОДУХВАТА ДА БИЈЕЉИНА БУДЕ ГРАД БУДУЋНОСТИ


Поштовани Бијељинци...

У жељи да сте, прије свега, Ви и Ваше породице добро и здраво, обраћамо Вам се у завршници предизборне кампање.

Пред нама је одлука којим путем желимо да наша Семберија иде – путем даљег напретка, у сагласности са установама Републике Српске и БиХ, или у сукобу са њима, што би блокирало или отежало остварење великих пројеката које смо испланирали.

Тим који смо окупили има програм у чијој основи је локални интерес, умјесто високе политике.

Живимо у Семберији, заједно са Вама и Семберија нам је на првом мјесту.

На овим изборима бирамо хоћемо ли договор, сарадњу и успјех или неслогу, сукоб и назадовање. Ми знамо шта желимо, а вјерујемо да ћете и Ви одговорно гласати.

Позивамо Вас да се сјетите како је изгледала Бијељина прије десет или петнаест година, а како изгледа сада. Изграђени су факултети, канализација, Центар за културу, Болница, обилазница, школе, проширена је водоводна мрежа, реновиране улице и путеви, трг, градски парк, Соколски дом... Слиједи нам изградња ауто-пута, дринског насипа, Улице 9. јануара, студентског центра, градске спортске дворане, центра за борбу против елементарних непогода...
 
Ми смо направили ДОГОВОР за Бијељину и ОДЛУЧНО смо кренули да га остваримо. Будите дио великог подухвата да Бијељину учинимо истинским градом будућности, за садашње генерације и генерације које долазе.
Остајте здраво, чувајте своје и здравље својих ближњих, а сигурни смо да ћете на биралиштима препознати шта је Ваш интерес и интерес наше Семберије.