СНСД И МЈЕШТАНИ БАТКОВИЋА НАСТАВЉАЈУ ДОБРУ САРАДЊУ :: Semberija INFO ::

 

СНСД И МЈЕШТАНИ БАТКОВИЋА НАСТАВЉАЈУ ДОБРУ САРАДЊУ


Foto: InfoBijeljina.com
Посљедњег дана изборне кампање, одборнички кандидати СНСД-а, посјетили су Батковић и разговарали са мјештанима о наставку добре сарадње и плановима за наредни период. Носилац одборничке листе СНСД за СГ Бијељина Недељко Ћорић, истакао је да је кампања вођена под специфичним условима и бризи о здрављу људи у току епидемије, али да је одржано доста мањих скупова на којима су кандидати могли да представе свој програм.



 „У овој кампањи смо поставили одређене циљеве и надам се да ће након избора они бити остварени, а то је побједа листе СНСД и заједничког кандидата за градоначелника Миће Мићића. Очекујем да ћемо освојити 9 до 10 одборника и да ћемо имати велики политички капацитет да формирамо стабилну власт и оправдамо очекивања грађана. Имамо пројекте, имамо рјешења и Бијељина ће имати љепше сутра“, рекао је Ћорић у Батковићу.
Васо Арсеновић кандидат за одборника је истакао да је инфраструктура у Батковићу проблем, али да има наде да се стање поправи.

 „Обновили смо парк Липик и увели јавну расвјету, тако да је један од најстаријих паркова засијао старим сјајем. Хоћемо да обновимо и зграду Дома културе, како би мјештани Батковића имали мјесто и простор за активнији друштвени живот, по коме су одувек били познати“, нагласио је Арсеновић.



На скупу у Батковићу, представио се и одборнички кандидат Мирослав Бобић, који живи у овом семберском селу и који је обећао да ће се залагати за квалитетнија рјешења и већу подршку демобилисаним борцима, ратним војним инвалидима и члановима њихових породица.

Помоћник министра Драган Кнежевић је као један од домаћина у Батковићу, указао на битност синергије локалне и републике власти и позвао своје суграђане да гласају за СНСД и кандидата за градоначелника Мићу Мићића.