ЗАВРШНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ ОДБОРНИЧКИХ КАНДИДАТА СНСД У НОВОЈ ЈАЊИ :: Semberija INFO ::

 

ЗАВРШНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ ОДБОРНИЧКИХ КАНДИДАТА СНСД У НОВОЈ ЈАЊИ


У самом финишу изборне кампање, одборнички кандидати СНСД –а су у петак поподне одржали завршни скуп у Новој Јањи гдје су се представлили кандидати који су, поред осталог, позвали грађане да гласају за листу СНСД и заједничког кандидата за градоначелника Мићу Мићића.
  • „Данас завршавамо кампању и у недељу очекујем потврду свега онога што смо урадили у претходном периоду, а сигуран сам да је СНСД пуно урадио за Републику Српску и Бијељину“, рекао је Недељко Ћорић носилац одборничке листе за СГ Бијељина. Он је напоменуо да опозиција нема довољно аргумената да се супростави позитивним идејама СНСД, те да ће након избора бити нов политички амбијент у којем ће СНСД бити кључни фактор и носилац развоја Семберије.
  • „Овдје у Новој Јањи ћемо побољшати услове живота, почевши од инфрасруктурних рјешења, организовања јавног превоза, па до стварања оптималних услова за ученике у нашој школи“, обећао је Ћорић, који је истакао да ће СНСД у новој локалној власти имати јак, одговоран и вредан тим, који ће Бијељину развијати у најбољем смјеру.
Кандидат за одборника Данијела Ђукин је позвала грађане да поштују све епидемиолошке мјере и изађу на гласање, како би се потврдила синергија локалне и републичке власти.
  • „Гласајте за СНСД и заједничког кандидата за градоначелника Мићу Мићића, гласајте за јаку Бијељину и јаку Републику Српску, само тако можемо кренути путем развоја и успјеха за све наше грађане“, поручила је Ђукин.
И други одборнички кандидати су позвали грађане да у недељу изађу на изборе и свој глас дају за бржи и снажнији развој Бијељине.