МИЋО МИЋИЋ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА: :: Semberija INFO ::

 

МИЋО МИЋИЋ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА:


Предизборна кампања је протекла у коректној атмосфери, без непријатности и нежељених догађања. Колико видим, и изборни дан протиче у коректној и фер атмосфери, без било каквих проблема, изјавио је кандидат за градоначелника Мићо Мићић, након што је обавио своју грађанску дужност на гласачком мјесту у основној школи „Кнез Иво од Семберије“.

„ Сва бирачка мјеста су отворена на вријеме. Очекујем да избори прођу у доброј атмосфери. Очекујем, наравно, побједу за градоначелника, али очекујем и добар резултат за стрнку којој припадам и добар резултат странака које нас подржавају. Водили смо позитивну предизборну кампању и грађанима смо жељели да покажемо како ћемо радити даље, у будућности. Овај концепт заједничких снага и договора, који подразумијева испуњење интереса свих грађана Бијељине, вјерујем да ће бити успјешан и да ће дати резултате“.

Мићић је истакоа да је и СДС Семберије, као нова политичка странка, препозната као политичка партија која се бави интересима грађана Бијељине, те да је окупила старије активисте са добрим идејама, али и младе људе који су се укључили са новим идејама и који желе наставити континуитет рада.

„Желим да вечерас, након затварања бирачких мјеста, буде све добро и коректно. Нека побиједе они којима грађани дају повјерење. У складу са тим и таквим резултатима наставићемо даље радити и градити наш град“, изјавио је Мићо Мићић.  

Семберија инфо