САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПРЕДСЈЕДНИКА СДС СЕМБЕРИЈА – МИЋО МИЋИЋ :: Semberija INFO ::

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПРЕДСЈЕДНИКА СДС СЕМБЕРИЈА – МИЋО МИЋИЋ

Иако још увијек нису сви гласови пребројани и чекају се гласови пристигли путем поште, честитам мом противнику Љубиши Петровићу, кандидату СДС-ПДП, на добром резултату и вјероватној побједи на јучерашњим изборима за градоначелника Бијељине.

Захваљујем свим грађанима Бијељине који су ме својим гласом подржали. Многобројне поруке подршке ме обавезују да останем присутан у политичком животу Бијељине и својим искуством помогнем јачању СДС Семберија и допринесем стварању добре атмосфере за живот и рад у нашем Граду.

Нажалост, нисмо успјели да осигурамо наставак развоја Бијељине на начин како смо га ми видјели и замишљали. Оно што радује је да су грађани Бијељине препознали потребу за постојањем јаке локалне странке са сједиштем у Бијељини. Кандидати СДС Семберија су остварили одличан резултат за свој први наступ као чланови нове странке на изборима и ја им на томе честитам. Грађани су потврдили нашу одлуку да је Бијељини потребна таква странка која ће осигурати развој Бијељине и читаве Семберије. За нас у СДС Семберија тек почиње права борба за интересе Бијељине и Семберије.

СТРАНКА ДЕМОКРАТСКЕ СРПСКЕ
СЕМБЕРИЈА – МИЋО МИЋИЋ