СДС Семберија у Којчиновцу :: Semberija INFO ::

 

СДС Семберија у Којчиновцу


Поштујући нове мјере и препоруке Републичког и Градског штаба за ванредне ситуације у вези са вирусом корона, предсједник СДС Семберија Мићо Мићић и његови сарадници посјетили су данас домаћинство Саве Симеуновића у Којчиновцу, гдје су са неколико мјештана разговарали о реализованим инфруструктурним пројектима и потребама за наредни период.


 
- Претходних година смо у Којчиновцу, заједно са мјештанима, урадили много када је ријеч о инфраструктури – изграђени су путеви, школа, расвјета, реконструисан дио насипа на Дрини, али овдје смо данас да кажемо да нећемо стати, него да ћемо наставити са још важнијим пројектима за будућност Семберије. Изградићемо ауто-пут, мултифункционалну спортску салу, нову аутобуску станицу, ватрогасни дом, и још много тога како би Бијељина и Семберија постали центар ове регије – истакао је Мићић.
 
Мјештани Којчиновца исказали су потребу за асфалтирањем двије дионице пута које од села воде ка Мјесној заједници Амајлије и поправком и постављањем неколико стубова јавне расвјете, након чега су похвалили дугогодишњу сарадњу са Градском управом на чијем је челу Мићић.

​СДС Семберија