ДОЊИ ДРАГАЉЕВАЦ ПРИМЈЕР САРАДЊЕ МЈЕШТАНА И ВЛАСТИ :: Semberija INFO ::

 

ДОЊИ ДРАГАЉЕВАЦ ПРИМЈЕР САРАДЊЕ МЈЕШТАНА И ВЛАСТИ


Предсједник СДС Семберија Мићо Мићић и кандидати странке одржали су састанак са мјештанима Доњег Драгаљевца, на којем је истакнуто да ће потребе становништва остати приоритет даљег дјеловања ове политичке партије.

- Ситуација са пандемијом вируса корона је утицала на одвијање кампање свих политичких субјеката и зато користимо могућност састајања са домаћинима и још неколико људи из села, да на лицу мјеста сазнамо шта су то потребе мјесне заједнице. У Доњем Драгаљевцу, између осталог, направили смо нову школу, асфалтирали путеве, трудимо се да обезбиједимо већа средства за пољопривреду и свјесни смо да ови људи цијене наша дјела. Наставићемо са политиком заједништва, градићемо бољу и успјешнију Семберију – истакао је Мићић.

Кандидат СДС Семберија за одборника у градском парламенту Драго Стајић подсјетио је да је у току реализација значајних пројеката за ову регију, као што су уређење Мајевичког ободног канала, уређење корита ријеке Лукавац које је подржано средствима Владе Републике Српске.