КУД ПЛЕТЕНИЦА: Јубиларни концерт и Фестивал дјечијих и извођачких ансамбала :: Semberija INFO ::

 

КУД ПЛЕТЕНИЦА: Јубиларни концерт и Фестивал дјечијих и извођачких ансамбала


Културно – умјетничко друштво ,,Плетеница'' 18. и 19. јуна организује два догађаја у оквиру Центра за културу ,,Семберија" Бијељина.
 
У петак, 18. јуна од 20 до 20 часова и 50 минута биће организован Јубиларни концерт поводом десет година постојања  друштва. Концерт је одгађан више пута због тренутних догађаја који нас окружују, а који су у вези са пандемијом вирусда корона. Иако смо претрпјели, као и многи други, велике губитке заустављањем активности током 2020/2021. године, смогли смо снаге да изведемо Јубиларни концерт поводом десет година нашег постојања. Чланови извођачког ансамбла од ове године, углавном, одлазе на факултете, тако да смо, уједно, одлучили да и у њихову част одржимо концерт. Многи играчи су морали престати да играју, крајем 2020. (извођачки), те ће нам се овај пут придружити у публици'', најавила је у име СКУД ,,Плетеница''  Александра Цвијетиновић и подсјетила да је 19. јуна планиран Фестивал дјечијих и извођачких ансамбала ,,Плетеница".

- И Фестивал дјечијих и извођачких ансамбала одржаће се, такође, у Центру за културу, у времену од 19 до 19 часова и 30 минута. Биће знатно мање учесника, него иначе, због тренутне ситуације. Планирамо ансамбле само извести испред споменика и фотографисати се, непосредно пред сам концерт'', прецизирала је Александра Цвијетиновић.

​Семберија инфо