ГРАНД КАФА ПОНОВО НАГРАЂУЈЕ СВОЈЕ ВЈЕРНЕ ПОТРОШАЧЕ: „Видим ти сигуран добитак“ уз Гранд кафу :: Semberija INFO ::

 

ГРАНД КАФА ПОНОВО НАГРАЂУЈЕ СВОЈЕ ВЈЕРНЕ ПОТРОШАЧЕ: „Видим ти сигуран добитак“ уз Гранд кафу


Сарајево, 17.05.2021.г. – На захтјев вјерних купаца, Гранд кафа поново спрема „Сигуран добитак“ и као и претходних година, наставља награђивати лојалност својих вјерних потрошача! Нова, већ традиционална  наградна игра „Видим ти сигуран добитак“, почиње 17.05. и траје до 31.07.2021.г. или до истека залиха. И овог пута је по својој суштини Програм лојалности, јер нема наградног извлачења, већ све потрошаче који сакупе довољан број бодова са паковања Гранд кафе чекају сигурне награде – вриједно Металац посуђе!



У наредна два и по мјесеца колико ће трајати наградна игра, док уживате у својој омиљеној кафи, имате прилику да кодове, који се налазе у унутрасњости НОВИХ редизајнираних паковања Гранд кафе од 500г (Гранд Стронг, Гранд Голд или Гранд Арома), унесете на wеб страници www.grandkafa.ba. Сваких 500 грама кафе доноси 5 бодова, и имате сасвим довољно времена да до краја јула сакупите бодове барем за једну награду и обогатите вашу кухињу.
Позитивне реакције купаца су одлучиле, да и овог пута награде буду у виду екстра квалитетног „Металац“ посуђа, потребног сваком домаћинству. Одабрани артикли су посебног модерног и атрактивног дизајна, који ће се лако уклопити у сваку кухињу, а биће вам достављени на кућну адресу.

За сакупљених 30 бодова добијате малу шерпу са ручком, идеалну за спремање оброка у мањим домаћинствима. За 40 бодова добијате тепсију израђену од емајла врхунског квалитета, у којој ће пита по вашем провјереном рецепту, увијек успјети. За сакупљених 50 бодова, награда је велика шерпа са поклопцем, савршена за припрему традиционалних јела Босанске кухиње. 

Квалитет Гранд кафе су препознали купци широм Босне и Херцеговине и већ одавно је постала један од неизбјежних артикала у корпама купаца. Кафа препознатљива по свом карактеристичном мирису и укусу је унијела радост испијања кафе у нашим домовима, а бригу о својим вјерним потрошачима Гранд кафа константно показује. Тако је и овај пут са наградном игром „Видим ти сигуран добитак“, у којој као и увијек до сада нема извлачења и сретних добитника, јер сретни добитници су сви који редовно конзумирају свој омиљени напитак. А времена за праве кафеџије и кавопије има сасвим довољно. Сакупљајте кодове и чекајте своју заслужену награду.

Хајде да имамо времена за непроцјењиве тренутке уживања са најмилијима, употпуњене најукуснијим јелима домаће кухиње. Гранд кафа вам дарује посебну колекцију, специјално дизајнираног Металац посуђа, уз које ће свако ваше јело имати још бољи и мирис и укус.

Ваша Гранд кафа