НЕДА УКРАДЕН ОСТАВИЛА МУШКАРЦА ПРЕД ВЈЕНЧАЊЕ, ОН ДЕМОЛИРАО ХОТЕЛ :: Semberija INFO ::

 

НЕДА УКРАДЕН ОСТАВИЛА МУШКАРЦА ПРЕД ВЈЕНЧАЊЕ, ОН ДЕМОЛИРАО ХОТЕЛ


Foto: Instagram
Неда Украден открила је да је једном приликом побјегла са сопственог вјенчања.

Пјевачица је, како каже, промијенила план, па до вјенчања није ни дошло.

"Оставила сам човека пред само венчање! Тај мушкарац је био нашег порекла, али је живео у Америци. Све је било договорено, а ја сам одједном одлучила да ипак не идем са њим пред олтар. Једноставно , променила сам план", каже Неда и додаје да је убрзо схватила да није погрешила.

"Били смо заједно једно годину дана и баш смо се волели. Све је деловало савршено док га нисам оставила, а онда ми је показао право лице. Растали смо се тако што је због мене демолирао цео хотел "Хилтон" у Америци. Био је страшно љубоморан! Тада сам схватила да жена мора добро да отвори очи кад реши да се уда. Ја сам пре тога била у браку и то ми је било сасвим довољно", испричала је Неда за Информер.

Украденова је 15 година била у браку са редитељем Милан Билбијом, који је преминуо 2013. године.

"Са својим покојним супругом провела сам најлепше године. Добили смо ћерку Јелену и она је можда главни разлог зашто нисам хтела поново пред олтар, иако су ме многи просили. Не кајем се што се други пут нисам удала. Боље да сам сама него да будем са неким од кога ми је мука и ко ми ствара киселину у желуцу", закључила је пјевачица.
 
(Независне)