ПОВРАТАК НА СЦЕНУ ДАРКО ЛАЗИЋ СНИМИО СПОТ ЗА НОВУ ПЈЕСМУ НА ШТАКАМА :: Semberija INFO ::

 

ПОВРАТАК НА СЦЕНУ ДАРКО ЛАЗИЋ СНИМИО СПОТ ЗА НОВУ ПЈЕСМУ НА ШТАКАМА


Foto: Snežana Krstić/RAS Srbija
Фолкер Дарко Лазић је након саобраћајке која га је данима држала прикованог за кревет ријешио да се врати на сцену и посвети својој каријери.
Снимио је пјесму, па се бацио на снимање спота, и то на штакама.
 
– Дарко је одлучио да је сада прави тренутак да се посвети каријери, те да након дуже паузе сними нову пјесму коју ће пласирати публици. Ријешио је да то буде прије него што се његова вјереница Марина породи, те је претходне дане проводио у студију. Нумера му се свидјела чим ју је чуо и брзо ју је снимио. И спот је готово спреман, а пошто се Лазић није сасвим опоравио, снимао га је на штакама – открива наш добро упућени извор о Дарку Лазићу.
 
јПевач је на друштвеној мрежи Инстаграм и објавио дио видео-екранизације своје нумере, а у првом плану су штаке помоћу којих хода, као и флаше алкохолних пића које га окружују.
 
 
Дарко Лазић расположено је признао да је снимио пјесму.
 
– Тачно је да сам снимио нову пјесму. И данас је за мене битан дан, славим Ђурђевдан, све је спремно, дочекујем госте – рекао је.
 
Подсећања ради, Дарко је дуго је боравио у болници након тешке саобраћајке коју је доживио 23. октобра прошле године код родног Брестача. Дарко је прошао са тежим повредама које су га умало коштале живота, а аутомобил који је возио је остао смрскан. Након болнице опорављао се у бањи, а за Блиц је признао да је у ноћи када је изгубио контролу над возилом попио пет ракија.

Српска инфо