ДЕРМАМЕДИЦ: WИНЕ ТХЕРАПY, ТРЕТМАН КОЈИ ОДИШЕ ЛУКСУЗОМ :: Semberija INFO ::

 

ДЕРМАМЕДИЦ: WИНЕ ТХЕРАПY, ТРЕТМАН КОЈИ ОДИШЕ ЛУКСУЗОМ


Ресвератрол у производима Wине Тхерапy својим јединственим начином дјеловања помаже код: сјајења коже, смањења тамних мрља, анти-аге дјеловања, антиоксидативног дјеловања, смањења пигментације, уједначења тена коже, синтезе колагена и смањења деградације станица коже.
 
Винотерапија је луксузни анти-аге третман базиран на љековитим природним састојцима из сјемена грожђа.
 
Грожђе садржи велики број елемената који су прави еликсир за кожу. Витамини, минерали, полифеноли, воћне и аминокиселине те антиоксиданси, су супстанце које ревитализирају кожу, обилно је хране и хидрирају, потичу њено обнављање те поправљају структуру и тонус коже.
 
Третман почиње пилингом од грожђа који отклања одумрле ћелије са површине, отвара поре и припрема кожу за апсорпцију храњивих твари из винске храњиве маске.
 
Након пилинга маску екстракта шампањца и грожђа лаганим масажним покретима наносимо на лице врат и деколте. Маска је оплемењена витаминима А, Е и Б5, незасићеним масним киселинама природних уља. Маска побољшава прокрвљеност коже, осигурава добру хидрираност и ревитализацију те спрјечава старење и атонију коже.
 
Након третмана Ваша кожа је луксузно нахрањена, обогаћена влагом и витаминским комплексом који видљиво подмлађују и регенеришу кожу тијела.
 
Закажите Ваш термин: 065/889-782
Дермамедиц Теам