ДЕРМАМЕДИЦ: СТОП АКЦИЈА!!! :: Semberija INFO ::

 

ДЕРМАМЕДИЦ: СТОП АКЦИЈА!!!


Ваш омиљени РТЛ пакет по акцијској цијени!!!
 
️6 третмана за само 150 КМ️
 
РЕЦИТЕ СТОП БОРАМА!!!
 
За одржавање младалачког изгледа пресудно је присуство колагена и еластина у кожи, чије се стварање смањује током година. Кожа почиње да се опушта и стварају се прве боре. Радиоталаси својим топлотним ефектом изазивају синтезу новог колагена и еластина, што доводи до моменталног затезања коже, а ефекат лифтинга види се одмах након првог третмана, те представља третман избора за затезање коже лица, врата, деколтеа и подбратка.


 
Препоручује се особама које желе ефекат лифтинга, без хируршке интервенције. Обавља се превентивно особама од 25. године, због спречавања превременог старења, док старијим особама служи за уклањање већ видљивих бора и затезање опуштене коже.
 
Овај третман се препоручује за:
– боре и линије око очију
– спуштене капке
– боре на челу и лицу
– назолабијалне боре
– боре врата
– опуштену кожу деколтеа
 
Које су индикације за РТЛ?
Примјеном РТЛ-а кожа лица и врата постаје чвршћа, фине боре нестају, дубље се редукују, назолабијалне бразде постају плиће, кожа изгледа свјеже, хидрирано, тамни колутови око очију се ублажавају, затеже се њежна кожа горњих и доњих капака, поглед се отвара.
 
Најчешће је потребно урадити серију од 4-6 третмана. Третмани се раде једанпут у 7 до 10 дана, у зависности од индикација.
 
Закажите Ваш термин 065/889-782
 
Дермамедиц Теам