Пријавио дјевојку полицији јер није платила пола рачуна у ресторану :: Semberija INFO ::

 

Пријавио дјевојку полицији јер није платила пола рачуна у ресторану


Руска полиција тренутно трага за младом девојком која је, како се извјештава, излетјела из ресторана, остављајући свом партнеру да плати рачун након што ју је замолио да га равномјерно подијели…

Плаћање рачуном на првом састанку одувијек је било спорно, јер неки људи вјерују да мушкарци треба да покрију све трошкове. Обе стране имају своје аргументе, и док су онлајн форуми пуни бескрајних дебата о овој теми, никада није било разлога за укључивање полиције.

Донедавно, то јест, када је један 28-годишњи мушкарац из Москве поднио жалбу полицији против дјевојке са којом је отишао на састанак након што је она одбила да подијели рачун, остављајући му да покрије читавих 16.000 рубаља (165 долара).

Неименовани мушкарац рекао је полицији да је неколико недјеља раније упознао жену онлине преко интернета, а након што су се упознали преко друштвених мрежа, одлучили су да изађу на састанак.

Одлучили су се за кафић на московској Авенији Мира, и чинило се да све иде глатко док није стигао конобар са рачуном. Предложио је да равномерно подијеле трошкове, али је жена то потпуно одбила, тврдећи да је он наручио већину хране и пића, па би он требало да плати.

Након што се неколико минута свађала око тога, жена се наводно издвојила и изашла из кафића, остављајући јадног човјека да сам то ријеши. Само што је није тако лако испустио. Младић је отишао право у полицијску станицу и поднио пријаву против девојке са којом је изашао у на љубавни састанак.

(Независне)