Пријовићева: Шеста Арена? Ја бих радо! :: Semberija INFO ::

 

Пријовићева: Шеста Арена? Ја бих радо!


Српска пјевачица Александра Пријовић синоћ је одржала пети концерт у распродатој Арени Загреб и постала апсолутна рекордерка.

У једном се тренутку обратила публици па и сама коментарисала чињеницу да је напунила пет Арена, а затим споменула и шести наступ.

"Јесте ли свјесни да је ово пета Арена? Очигледно да нисам ни ја, али кад мало боље размислим... Шеста, ја бих радо. Хоћемо ли шесту?" питала је публику кроз смијех. Потом се обратила организаторима: "Е па не знам онда, момци, да вам нешто кажем...", па се насмијала.

"Јако сам, јако сретна. Ја јесам млада, и увијек сам се трудила да снимам све боље пјесме и да вас никада не изневјерим, али увијек кажем - без публике која те воли ништа не би било. Сваку вечер кажем милијун пута хвала, али то је заиста најмање што могу рећи када сте ви у питању", рекла је публици па им се још једном захвалила, преноси Индеx.хр.

"Хвала за сваку купљену карту, хвала за сваког ко је одвојио вријеме и отишао на мој концерт", рекла је, а публика је затим почела узвикивати њено име, због чега је пјевачица била на ивици суза.

"Желим вам само рећи, хоћу и ја шесту. Хоћу и вољела бих пјевати сваки дан. Толико ми је лијепо и толико сам сретна. Знате ли који ми је био најбољи концерт? Сваки", поручила је Пријовићева.

(Глас Српске)