Оне су заиста посебне: Ево зашто су бебе рођене у децембру чаробне :: Semberija INFO ::

 

Оне су заиста посебне: Ево зашто су бебе рођене у децембру чаробне


Да ли знате да се, према грубој статистици, у децембру рађа најмање беба? Због тога неки сматрају да су децембарске бебе посебне из више разлога.

Вјеровали или не, научници са универзитета у Италији, Шпанији, Великој Британији, Аустрији истраживали су карактеристике особа које су рођене посљедњег мјесеца у години. Овај период је свакако занимљив, можда због тога што асоцира на празнике, радост, даривање и срећу, а то може утицати и на развијање карактера. Чаробно вријеме за чаробну дјецу, кажу.

Увијек су међу млађима у разреду, а у вријеме уписа на факултет млађа дјеца остварују боље резултате.
Дуговјечни су.

Када је ријеч о карактеру, за децембарску дјецу важи да су искрена, да вјерују да су сви људи добри, да воле да дијеле своја мишљења и осјећања. Лојални су. За њих кажу и да су рођени лидери, воле посао, колегијални су, пожртвовани у ономе што раде. Управо зато се за њих често може и рећи да су веома успјешни – а да су до свог успјеха дошли захваљујући себи и свом залагању, пише Бебац.цом.

Љубав, породица и пријатељи, поред посла, за особе рођене у децембру су приоритет. Воле да маштају, па због великих очекивања некад ударе у зид, што их може дубоко разочарати. Ипак, управо их та маштања и висока очекивања и доводе до високих циљева које желе да остваре – у чему врло често и успијевају.

И на крају, децембарска дјеца су рођена у знаку Стријелца или Јарца, па имају све особине ових знакова. За Стријелце важи да су енергични, маштовити, воле да истражују и путују, а Јарчеви су амбициозни, воле независност, емотивни су, али истовремено и тврдоглави.

(Глас Српске)