Ево шта је претходило разводу Мелине и Хариса Џиновића :: Semberija INFO ::

 

Ево шта је претходило разводу Мелине и Хариса Џиновића


Foto: Hello Magazine
Домаћа јавност не престаје да бруји о разводу Мелине и Хариса Џиновића након 22 године заједничког живота.
Наиме, њих двоје су се растали, али су остали у одличним односима.
У протеклих пет мјесеци, како наводи екипа "Папарацо лова", Мелина је често у ноћним сатима излазила из породичне виле на Сењаку, а посветила се и тренинзима.
Иначе, Мелина је у новембру прошле године напунила 42. године, њу увијек виђамо тип топ сређену, а подједнако добро изгледа и без шминке.
Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје дјеце, сина Кана и ћерку Ђину. У брачне воде ступили су 12 година касније.
Ријетко ко зна да су вјенчани кумови Мелина и Хариса врло имућни људи.
" Мелина и Харис Џиновић су се одлучили на споразумни развод, будући да њихов однос није штимао најбоље већ неко време. Донели су тренутно најбољу могућу одлуку за њих и њихову децу. Харис се већ иселио из њихове виле на Сењаку, а Мелина је остала тамо с децом. У току је процес развода брака, а касније ће бити одређено и како ће имовина бити расподељена међу њима", открио је за српске медије добро обавештени извор близак породици Џиновић.
Љубав Хариса и Мелине, познате модне дизајнерке, започела је 2002. године, када је Мелина била на трећој години студија. Емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис Џиновић је у једном од ријетких интервјуа признао да су се "једноставно нашли".
Мелина Џиновић је тек након неколико година, од како се сазнало да је у вези са Харисом, признала да је у ту емотивну причу ушла без много размишљања. Њих двоје су се вјенчали након 12 година заједничког живота, а на вечну љубав су се зарекли 2014. године на једној луксузној јахти, усидреној надомак Дубровника, преноси Блиц.

(Глас Српске)