Магазин :: Semberija INFO ::

 

20 ГОДИНА ПОСЛЕ ЕМИТОВАЊА НЕСТАШНИХ ГОДИНА СТИЖЕ РИМЕЈК СЕРИЈЕ


Printskrin: Youtube
Спремите се за враћање судбинама омиљених ликова свог детињства.

Серија која је обележила деведесете у Србији свакако је аустралијска тинејџ серија "Несташне године". Тада смо  упознали Џоди, Аниту, Ника, Кет и Дрезика...
 
Сада је објављено да ћемо је опет гледати! Не репризу, већ римејк серије, који ће, према тврдњама аутора, бити боља од оригинала!

Двадесет година од емитовања "Несташних година", холандска компанија НеwБе планира да откупи права на снимање серије Бена Генона. На римејку ће радити Брајан Абел, који је снимао оригиналну серију уз Генона, али и продуцент Мајкл Џенкинс.

Разлог због којег је у плану снимање римејка серије је љубав челника холандске продукцијске куће према "Несташним годинама"!

Џероен Копман је рекао да "има прилику да осавремени серију која је чинила део његовог детињства".

- Сећам се да сам трчао кући да бих погледао нову епизоду и драго ми је што смо у могућности да је предамо новој генерацији - рекао је он.

За сада нису откривена имена глумаца који би играли у серији, зна се само да ће бити снимана на енглеском, а није ни познато да ли ће се неко од старе екипе вратити на мале екране.

Једини од њих који и даље успешно снима је Калан Малвеј, легендарни Дрезик, који је недавно у једном интервјуу открио да није желео да игра у серији!

- Ја сам био ту да бих снимио Риверсове трикове на ролерима. Нисам глумио, био сам статиста и његов каскадер. Ставио сам перику, одвозао своје и то је било то. Касније су ме звали да ми понуде да играм у серији, рекао сам 'не' и спустио слушалицу. Није ме интересовало. Касније је опет звала продуценткиња из серије... састао сам се с њом и на све начине покушавао да одбијем понуду, али сам завршио на кастингу и ето...

Калан је додао да се након серије није бавио глумом, јер га није привлачила.

- Дешавале су ми се неке ствари - рекао је он француским медијима, мислећи на стравичну саобраћајну несрећу коју је доживео и додао да се тек након пет година ужелео глуме...

Потом смо га гледали у филмовима "300", "Капетан Америка", "Супермен"...

(Телеграф.рс/ Мондо)