МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ И ПЕТАР СТРУГАР ТРИ МЈЕСЕЦА У ТАЈНОЈ ВЕЗИ? :: Semberija INFO ::

 

МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ И ПЕТАР СТРУГАР ТРИ МЈЕСЕЦА У ТАЈНОЈ ВЕЗИ?


Foto: screenshot Instagram
Пјевачица Милица Тодоровић и глумац Петар Стругар не крију да се друже, али су наводно у тајној вези, која је заправо почела пријатељски.

Тодоровићеву и Стругара је наводно упознао заједнички пријатељ, па су се сви дружили, а потом су постали интимнији.

– Милица се опекла када је веза са Милошем Пауновићем у питању, јер су је медији тада нон-стоп провлачили због његове ситуације, тј. због тога што је оставио жену због Милице, те се плашила да ће њена нова веза са Петром трпјети велики притисак, ако изађе у јавност – прича извор Српског телеграфа и додаје:

– Ипак, они су толико заљубљени да то није нормално. Види се из авиона да се обожавају, тако да је Милица средином октобра имала тренутак непажње, када је објавила заједничку фотографију на Инстаграму са Петром. Фотографија је одмах осванула на свим порталима, али с обзиром на то да се на основу фотографије ништа не закључује, сви су схватили да је у питању дружење. Тада је схватила да ће њихово дружење изазвати велику медијску пажњу, те су наставили да се крију.

Петар је са Милицом, према ријечима овог извора, неколико мјесеци у вези, а труде се то да сакрију.

– Како су већ три мјесеца заједно, одлучили су да ускоро објелодане љубав, али још увијек то нису учинили – завршава извор.

(српскаинфо.цом)