За невјерицу због чега је тражила развод: Муж неће да се свађа :: Semberija INFO ::

 

За невјерицу због чега је тражила развод: Муж неће да се свађа


Жена из Индије недавно је од шеријатског суда тражила развод брака из разлога за који би многи посумњали да је истинит. 

Неидентификована жена из индијског округа Самбал у савезној држави Утар Прадеш је затражила развод након годину и по дана брака.

На упит да објасни свој захтјев, жена је рекла како је супруг превише воли и никад се није свађао с њом, и да она то не може да прихвати. Да ствар буде "гора", супруг је кувао и чистио и помагао јој у разним кућним пословима. У обраћању суду рекла је како јој је доста тога и затражила од суда да оконча њен брак.

"Не виче на мене и није ме никада наљутио. Кад год погријешим, увијек ми опрости. Хтјела сам да се свађамо. Не треба ми живот у ком је супруг у свему сагласан са мном", изјавила је незадовољна жена.

Након што су је саслушали, збуњени свештеници шеријатског суда одмах су одбили њен захтјев који су описали као неозбиљан и замолили су супружнике да сами ријеше своје несугласице.

Међутим, након што је одбијен њен захтјев за развод брака, жена се обратила члановима локалне скупштине. И они су одбили да се мијешају у интимне ствари брачних другова. Судећи према локалним медијима, женин супруг рекао је како мисли да није урадио ништа погрешно, већ је само хтио да буде савршени муж.

Агенције