НАТАША НИНКОВИЋ 23 ГОДИНЕ ВОЛИ БИЗНИСМЕНА, А ОТКРИВА МАЛЕ ТАЈНЕ КАКО СПАСИТИ БРАК :: Semberija INFO ::

 

НАТАША НИНКОВИЋ 23 ГОДИНЕ ВОЛИ БИЗНИСМЕНА, А ОТКРИВА МАЛЕ ТАЈНЕ КАКО СПАСИТИ БРАК


Foto Marko Đoković/RAS Srbija
Једна од најбољих српских глумица Наташа Нинковић протеклих мјесеци била је и те како заузета бројним снимањима филмова, али и играњима у представама.

Најновије остварење, филм “Ајвар”, био је повод да се са глумицом разговара о браку, љубави, али и свему ономе што живот носи. У овом филму, Наташа игра Виду, која је у браку са Банетом (Сергеј Трифуновић), а пар већ дуже вријеме живи у Стокхолму.

– Вида има цијели један свијет сакривен у себи. Све то каже је на неки начин мање битно од оног што задржава у себи. Њен лик тражи неки децентан и суптилан рад. Вукла сам све из тог њеног закопчаног свијета – каже Наташа за Курир.

Главним јунацима овог филма јасно је да љубав између њих више не постоји.

– Партнери некад немају снаге да озвуче проблем, а код Виде је баш то проблем. Она не зна шта ће са својим животом и чини јој се да је боље с таквим проблемом у пару него да остане сама с неком истином – додаје Наташа Нинковић.

На питање да ли је некада у приватном животу и браку нешто прећутала, одмах одговара:

– Већ 23 године. Нисам особа која много ћути, али с годинама дође нека мудрост и научиш да не мораш увијек да будеш у праву. Некад је боље оћутати и прихватити, јер не можеш да их промијениш. Ово све важи када има љубави, али када она нестане, као у случају ВИде и Банета, излиже се и не постоје више сва правила – завршава Наташа.

Глумица је 23 године у браку са бизнисменом Ненадом Шаренцем, са којим има двојицу синова – близанце Матеју и Луку, са којима заједно живе у Београду.

(српскаинфо.цом)