ОТКАЗАН КОТЛИЋ КОД ТОЧКА :: Semberija INFO ::

 

ОТКАЗАН КОТЛИЋ КОД ТОЧКА


Због новонастале ситуације са вирусом корона отказана је, већ традиционална манифестација, ,,Котлић код Точка'', рекао је предсједник МЗ Драгаљевац Горњи Мирослав Кулић.

-Што се тиче организације овог скупа ми смо били потпуно спремни, али због немогућности организовања тако великог скупа, отказали смо ,,Котлић''. Ми смо редовмо одржавали састанке Организационог одбора и припремали се да опет будемо достојни домаћини, али здравље и људски животи су важнији од свега.


Јављао нам се велики број наших људи из иностранства који желе да учествују и ове године. Ми смо им говорили да морамо видјети како ће се ситуација са  короном развијати и у склади с тим ћемо и донијети одлуку.

​Корона је, нажалост, опет озбиљније запријетила и, нормално је и било да откажемо скуп, али биће времена за славља и дружења'', поручио је Кулић и подсјетио је да је овогодишње окупљање у Горњем Драгаљевцу било планирано за 25. јул.

-Тај датум нам је посебно важан, јер се наредног дана прославља Свети Архангел Гаврило, слава нашег манастира у Горњем Драгаљевцу, па би ,,Котлић код Точка'' био велика увертира за дочек великог празника'', прецизирао је Мирослав Кулић.

Семберија инфо