ИСТРАГА УБИСТВА МОНАХА У МАНАСТИРУ ГЛОГОВАЦ: ОТАЦ СТЕФАН ИЗБОДЕН НОЖЕМ (ФОТО) :: Semberija INFO ::

 

ИСТРАГА УБИСТВА МОНАХА У МАНАСТИРУ ГЛОГОВАЦ: ОТАЦ СТЕФАН ИЗБОДЕН НОЖЕМ (ФОТО)


ШИПОВО – Полиција трага за мушкарцем који је усмртио монаха Стефана у манастиру Глоговац код Шипова, потврђено је “Гласу Српске”.

Овај стравичан злочин се десио данас поподне, а монах је наводно убоден ножем у груди.

У Полицијској управи Мркоњић Град нису могли да дају информације о овом случају и рекли су да се обратимо Окружном тужилаштву.

У Окружном тужилаштву Бањалука потврдили су да им је случај пријављен, али да не могу да дају више информација док се увиђај не обави.

- Увиђај ће бити обављен сутра, након чега ће бити саопштено више информација - рекли у Тужилаштву.
Од мјештана Шипова сазнајемо да је кроз Шипово  прошао кордон полиције као и екипе хитне помоћи.

Према незваничним информацијама монах је убоден ножем у груди, а полиција је дошла до информација да се један мушкарац може довести у везу са злочином, али детаљне информације нико за сада не може да саопшти.

Информација о смрти монаха  Стефана објављена је на  Фејсбук страници манастира

“У невјерици и тузи обавјештавамо све поклонике Манастира Глоговца да је данас 7. децембра у вечерњим сатима непознати починиоц ножем усмртио дугогодишњег монаха Манастира Глоговца оца Стефана. Сви детаљи о овом стравичном злочину биће накнадно саопштени јавности послије истраге полиције као и вријеме сахране пострадалог монаха Стефана. ВЈЕЧАН ТИ ПОМЕН ОЧЕ НАШ И БРАТЕ СТЕФАНЕ!”, наведено је у објави.

Незванично сазнајемо да је полиција блокирала скоро све излазе из Шипова као  уже и шире мјесто злочина око манастира Глоговца и да је у току интензивна потрага за осумњиченим.

- Већи број полицијских екипа је на терену. Постоје одређене индиције које указју ко би могао да почини овај стравичан злочин и у току је интензивна истрага и провјере свих информација о могућем починиоцу - рекао је извор близак истрази.

 

(ГласСрпске)