УДРУЖЕЊЕ НЕСТАЛИХ БОРАЦА И ЦИВИЛА СЕМБЕРИЈЕ И МАЈЕВИЦЕ: Не одустајемо од тражења наших најмилијих :: Semberija INFO ::

 

УДРУЖЕЊЕ НЕСТАЛИХ БОРАЦА И ЦИВИЛА СЕМБЕРИЈЕ И МАЈЕВИЦЕ: Не одустајемо од тражења наших најмилијих


Удружење несталих бораца и цивила Семберије и Мајевице, у складу са епидемиолошким мјерама, одржало је годишњу сједницу са члановима Удружења. Сједница је одржана онлајн, а предсједница Удружења Смиља Митровић, истакла је да на исти начин комуницирају и са надлежним за тражење несталих.

-Иза нас је још једна тешка година, година у којој, као и претходних, више од двије деценије, тражимо наше најмилије. Упркос пандемији, ове године смо успјели  израдити билтен за Удружење, у манастиру Тавна смо обавили парастос за нестале, обиљежили смо Међународни дан несталих, а подијелили смо и скромне пакете помоћи нашим члановима“, рекла је Митровићева. Она је нагласила да је у овој години са подручја Мајевице пронађена једна особа за којом су трагали, те да су пронађене још четири нестале особе српске националности.

-Закључак наших чланова је да, упркос пандемији, нећемо одустати од тражења наших најмилијих и да ћемо одржавати комуникацију онлајн, док се не стекну услови да се окупимо“, рекла је Митровићева.

Semberija info