ВОЗАЧ КАНТРИМЕНА 1. МАРТА ИЗЛАЗИ ИЗ ЗАТВОРА! Отац настрадалог младића Луке и даље ТРАЖИ ОДГОВОР НА САМО ЈЕДНО ПИТАЊЕ! :: Semberija INFO ::

 

ВОЗАЧ КАНТРИМЕНА 1. МАРТА ИЗЛАЗИ ИЗ ЗАТВОРА! Отац настрадалог младића Луке и даље ТРАЖИ ОДГОВОР НА САМО ЈЕДНО ПИТАЊЕ!


Лука се враћао из града са пријатељима и на мосту им се покварила "лада", а када су изашли да је погурају на њега је налетео аутомобил

Марко Милићев, возач "кантримена" који је усмртио Луку Јовановића (21) у јулу 2014. године у Београду, ове недеље ће бити пуштен на слободу, а Лукин отац и даље пита где је возило којим му је усмрћен син.

Како је за Блиц незванично потврђено од извора упознатих са случајем, возач "кантримена" који је усмртио младића на слободи ће се у петак 1. марта, када му истиче пуна затворска казна на коју је осуђен.

На ову информацију Бојан Јовановић, отац нестрадалаог Луке, реаговао је резигнирано и рекао да нема шта да каже.

- Све је јасно. Где је било тако је и остало. Не видим да је аутомобил нађен, без обзира на то што власт каже да га тражи. а аутомобил може да докаже комплетно шта се догађало - каже Јовановић.

Милићев је ухапшен 29. августа 2014. године у Кини и од тог дана му с ерачуна притвор, без обзира на то што је приведен у иностранству. Како је осуђен на четир и по године затвора, казна му истиче наредне седмице и тада би требало да буде пуштен из КПЗ Забела, након што му је двапут одбијена молба за условни отпуст.

Утврђено је да је "кантрименом" усмртио Луку, а потом побегао са места несреће. Лука се враћао из града са пријатељима и на мосту им се покварила "лада", а када су изашли да је погурају у зауставну трку, на Луку је налетео аутомобил.

Милићев се није зауставио, а Лука је преминуо у болници.