ДОДИК: ОВО ЈЕ МОЈИХ НАЈТЕЖИХ 25 ДАНА; ВЕЛИКА ЗАХВАЛНОСТ ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА :: Semberija INFO ::

 

ДОДИК: ОВО ЈЕ МОЈИХ НАЈТЕЖИХ 25 ДАНА; ВЕЛИКА ЗАХВАЛНОСТ ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА


Foto: RTRS
Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је на конференцији за новинаре да се осјећа добро, али да је за њега ово било најтежих 25 дана.

Исказао је велику захвалност медицинским радницима.

- Доктори и не иду кући, баве се пацијентима. Захвалност на свему свима, као и тиму љекара из Србије - изјавио је Додик.

Нагласио је да УКЦ Републике Српске способна установа.

- Поручујем свима да не будемо наивни и лаковјерни, јер не зна се како ће вирус корона реаговати на организам. Били су ово тешки дани за мене и моју породицу. Очекује ме рехабилитација - истакао је Додик.

Он је истакао да је поносан на УКЦ и тим људи који у њему предано и без престанка раде са обољелим пацијентима и захвалио предсједнику Србије Александру Вучићу, министру иностраних послова Русије Сергеју Лаврову и прдсједнику Кине Си Ђипингу на подршци.

- Завјетовао сам се да ћемо комплетирати све неопходно да би био заокружен цјелокупан систем - изјавио је он.
Генерални директор УКЦ-а Владо Ђајић изразио је задовољство што велики број пацијената побиједи у борби против вируса корона, па тако и Додик, који је имао тешку обострану упалу плућа.

- Предстоји још додатни опоравак Додика у кућним условима. Долазиће на контроле и добијати адекватну терапију - рекао је Ђајић

(РТРС)