Бијељина: Нестабилно и топло вријеме :: Semberija INFO ::

 

Бијељина: Нестабилно и топло вријеме


У Републици Српској јутро облачно, оком дана промјенљиво до претежно облачно, са сунчаним интервалима. У Бијељини је у 7,00 часова измјерено 16, највиша дневна температура ваздуха до 26 степени.

Ујутро мало до умјерено облачно у јужној половини земље, промјењљиво облачно у централном појасу, облачније на сјеверу. Пријеподне и током дана промјенљиво до претежно облачно, са сунчаним интервалима, у сјеверној половини земље, а у јужној сунчаније.

Развој облака нестабилности условиће на истоку у планинама и уз ријеку Дрину око поднева, затим у Семберији и сјеверном појасу поподне, пролазне пљускове уз грмљавинске процесе. Према вечери разведравање. У јужној половини земље сунчаније и претежно суво, с мањом вјероватноћом за краћи пљусак, извјесније у планинским предјелима тог региона.

​Вјетар слаб до умјерен сјеверни, на крајњем југу умјерена бура. Минимална температура од 10°Ц до 15°Ц, на југу и локално сјеверу до 17°Ц. Највиша дневна температура од 20°Ц до 25°Ц, локално на сјеверу, те на југу до 27°Ц, у планинама од 17°Ц.

Бијељина Данас / РХМЗРС