ДИРЕКТОР БОЛНИЦЕ СВЕТИ ВРАЧЕВИ ПРОФ. ДР ЗЛАТКО МАКСИМОВИЋ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЈЕДНИЦЕ ЖЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЋ :: Semberija INFO ::

 

ДИРЕКТОР БОЛНИЦЕ СВЕТИ ВРАЧЕВИ ПРОФ. ДР ЗЛАТКО МАКСИМОВИЋ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЈЕДНИЦЕ ЖЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЋ



Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић организовала је данас у свом кабинету пријем за професора Златка Максимовића, директора ЈЗУ Болница “Свети Врачеви” Бијељина, аутора прве монографије у Европи
“Наша борба са ковидом”.

Овом приликом, директор Максимовић уручио је предсједници Цвијановић монографију “Наша борба са ковидом” која је настала је са циљем упознавања стручне и шире јавности о доприносу здравствених радника бијељинске болнице “Свети Врачеви” у борби са пандемијом вируса корона.



Предсједница је упутила захвалност директору Болнице “Свети Врачеви” проф. др Златку Максимовићу на вриједном поклону, као и свим здравственим радницима на пожртвованости и труду који улажу борећи се против вируса корона.

Монографија “Наша борба са ковидом” јединствена је у Европи са овом тематиком, а штампана је на три језика : српском, руском и енглеском. Први сет од три књиге проф. Максимовић је поклонио предсједници Републике Српске Жељки Цвијановић.

ЈЗУ Болница Свети Врачеви