Осумњичени Д.Љ. предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бијељина, претрегом терена пронађено средство извршења кривичног дјела :: Semberija INFO ::

 

Осумњичени Д.Љ. предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бијељина, претрегом терена пронађено средство извршења кривичног дјела


Полицијски службеници Полицијске управе Бијељине уз извјештај о почињеном кривичном дјелу „ Убиство“ предали су данас лице Д.Љ. у надлежност и на даље поступање Окружном јавном тужилаштву у Бијељини.
 
Наиме, Д.Љ. је 06.10.2021. године око 02,35 часова у мјесту Међаши, хладним оружјем – ножем нанео повреде лицу А.В. од којих је преминуо у Медицинском центру Бијељина.
 
Након извршеног кривичног дјела „Убиство“ осумњичени је био у бјегству, али је оперативним радом на терену од стране полицијских службеника истог дана пронађен и у 06,25 часова лишен слободе.
 
Данас 07.10.2021. године настављена је  претрага терена у циљу проналаска средства извршења кривичног дјела. Даљом претрагом терена на подручју мјеста Трњаци, пронађен је  и изузет са лица мјеста нож за који постоји основана сумња да је  кориштен у извршењу кривичног дјела „ Убиство“.
 
Истрагом руководи поступајући  тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.
 
 
 
                                                                         ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ           
                                                                                                     
                                                                                                 Александра Марић