Након изазване саобраћајне незгоде побјегао са лица мјеста :: Semberija INFO ::

 

Након изазване саобраћајне незгоде побјегао са лица мјеста


Угљевик
Полицијски службеници Полицијске станице Угљевик, 08.10.2021. године  приликом обављања својих редовних послова и задатка  у Угљевику заустављали су путнички аутомобил „Mercedes“, којом приликом се возач наведеног возила није зауставио, након чега је ударио у пакирано путничко возило „Volvo“. 
 
Након изазване саобраћајне незгоде, НН возач се удаљио у непознатом правцу, док је материјална штета наступила на оба возила.
 
Полицијски службеници Полицијске станице Угљевик  су у путничком возилу„ Mercedes“, пронашли девет миграната (осам мушкараца и једно дијете), претежно држављани Пакистана.
 
Оперативним радом на терену и провјерама кроз расположиве евиденције утврђено је да наведено возило припада лицу С.Т. из Зворника, који је  пронађен и испитан у својству осумњиченог лица.
 
О свему наведеном обавјештен је поступајући тужилац Тужилаштва Босне и Херцеговине, који је наложио да се догађај документује као кривично дјело „Кријумчарење“, те да се након комплетирања предмета против осумњиченог достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.
 
 
                                                                         ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ БИЈЕЉИНА          
                                                                                                     
                                                                                                 Александра Марић