Лишена слободе због кривичног дјела Убиство у покушају :: Semberija INFO ::

 

Лишена слободе због кривичног дјела Убиство у покушају


Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина, 24.10.2021. године лишили су слободе лице Ј.Л. из Бијељине због постојања основа сумње да је починила кривично дјело Убиство у покушајау.
 
Наиме, Полицијској станици Бијељина 2, 24.10.2021. године око 18,10 часова пријављено је да је у у лици Рачанска у угоститељском објекту дошло до физичког напада између супружника који су у ванбрачној заједници од стране мушког лица према женском лицу.
 
Након тога уследио је напад ножем од стране женског лица Ј.Л. према мушком лицу С.Л. који је повређен у предјелу грудног коша. Повређено лице је хоспитализовано у Медицинском центру Бијељина  и није животно угрожен. Алкотетсирањем лица Ј.Л. утврђено је да иста има 1,08 гр/кг алкохола у организму.
 
Уз надзор и присуство поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске управе Бијељина.
 
Након завршене криминалистичке обраде лица и документовања предмета, оба лица  ће бити пријављена тужлаштву због почињених кривичних дјела, лице Ј.Л. због кривичног дјела Убиство у покушају, док ће лице С.Л. бити пријављен због кривичног дјела „ Насиље у породици“.
 
                                                                      ПОРТПАРОЛ ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ 
 
                                                                                         Александра Марић