"WWIN" И ОВЕ ГОДИНЕ РАДНИЦИМА ИСПЛАЋУЈЕ 13. ПЛАТУ :: Semberija INFO ::

 

"WWIN" И ОВЕ ГОДИНЕ РАДНИЦИМА ИСПЛАЋУЈЕ 13. ПЛАТУ


- Компанија "Wwin" и ове године ће свим својим запосленима обезбиједити и 13. плату, која ће бити стимулација за њихов допринос у остварењу позитивних резултата ове компаније.

.Срђан Дубочанин, замјеник директора компаније "Wwin", истакао је да је исплата 13. плате свим запосленима постала већ традиција у овој фирми, те да су власници опредијељени на то да су радници најбитнији у овој компанији.

"Ово је седма или осма година како исплаћујемо 13. плату нашим запосленима. На крају године радницима умјесто једне, исплаћујемо дуплу плату која се може и схватити као неки поклон за новогодишње празнике. Ово је стимулација предузећа за наше запослене", рекао је Дубочанин.

Према његовим ријечима, ово је мотивација за све запослене да остану да раде у овој фирми.

"Ми у Републици Српској имамо више од 300 запослених који свакодневно доприносе нашој компанији. Уз сваку плату дајемо и бонусе, а можемо се похвалити да су у нашој бранши код нас највеће плате. Наша компанија у Босни и Херцеговини послује већ скоро 20 година", казао је Дубочанин.

Он је истакао да "Wwin" свим запосленима сваке године уплаћује љетовање.

"Већина наших запослених су женског пола, па организујемо и прославе 8. марта, Дана жена. Такође, сваке године организујемо и прославу Нове године, гдје буде присутно око 250, 300 наших радника", каже Дубочанин.

Ова компанија је и друштвено одговорна, те је током пандемије вируса корона за здравствене установе широм Босне и Херцеговине издвојила око 160.000 КМ помоћи.

"Ову помоћ су добили Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци, Свеучилишна клиничка болница у Мостару, те Општа болница у Бугојну", рекао је Дубочанин.

Извор: Независне новине