БАКА ПРАСЕ БЈЕЖИ ИЗ СРБИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

БАКА ПРАСЕ БЈЕЖИ ИЗ СРБИЈЕ


Јутјубер недјељама добија пријетње због наводног самоубиства инфлуенсерке Кристине Кике Ђукић, због чега је у паничном страху.

Он се плаши освјете јер има оних који сматрају да је један од главних криваца за смрт колегинице, са којом је својевремено био у сукобу.
 
Како нам каже извор близак јутјуберу, Бака Прасе од Кристинине сахране на коју није дошао, свакодневно добија на десетине порука у којима му се отворено пријети насиљем, а у некима од њих и смрћу! Иако у почетку није реаговао на њих, мислећи да ће се страсти у неком моменту смирити, како су дани пролазили, а пријетње биле све бруталније, ријешио је да спакује кофере и да са дјевојком Ањом Благојевић пред Нову годину напусти Србију и на неко вријеме побјегне у Холандију.
 
Овој Прасетовој одлуци, како извор даље наводи, кумовао је и страх од надлежних судских органа и полиције, где је већ једном био приведен на испитивање у својству грађанина на основу захтјева за прикупљање потребних обавјештења у вези са смрћу младе инфлуенсерке.
 
Избор ове земље није изненађујући, јер управо у Холандији већ неколико година живе његови мајка и отац - свештеник Ненад Илић, који тамо има и своју парохију. Иначе, да се нешто чудно дешава у животу Богдана Илића показује и чињеница да он већ данима не објављује ништа на свом Инстаграму ни Јутјуб каналу, на коме је последњи видео под називом "Растали смо се као пријатељи" постављен прије двије недеље, а био је посвјећен управо преминулој Кики.
 
 Ми смо позвали Илића како бисмо чули и његов коментар, али нам се он није јављао на позиве.
 
Подсјетимо, Бака Прасе и Кика су били у свађи, а прије двије године је направио и пјесму у којем је исмијавао младу инфлуенсерку. Непосредно по њеној смрти, припдници СБПОК-а, Одељења за сузбијање ВТК привели су Илића на захтјев Посебног тужилаштва за борбу против Високотехнолошког криминала.
 
Илић је приведен у својству грађанина на основу захтјева за прикупљање потребних обавјештења, односно разговора у вези новинских текстова у којима се наводи да је један од разлога наводног самоубиства Кристине Ђукић Кике, тај што ју је Богдан у последње двије године прогањао и наводио своје фанове на исто кривично дело путем друштвених мрежа.

Извор: Курир