ВОЗАЧ КАМИОНА ИЗ БИХ "ПАО" У ХРВАТСКОЈ: ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ РОБУ КРИЈУМЧАРИО У ДРВИМА :: Semberija INFO ::

 

ВОЗАЧ КАМИОНА ИЗ БИХ "ПАО" У ХРВАТСКОЈ: ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ РОБУ КРИЈУМЧАРИО У ДРВИМА


Foto
КАРЛОВАЦ - Због кријумчарења скоро 15.000 кутија разних врста цигарета у теретном возилу бх. таблица, полиција је јуче 35-годишњег возача теретњака из БиХ уз кривичну пријаву предала притворском надзорнику, саопштила је Полицијска управа карловачка.

Наиме, у његове намјере док је излазио из Хрватске на граничном пријелазу Јуровски Брод посумњали су полицајци те су убрзо открили да у камиону превози 14.970 кутија цигарета чији је промет ограничен.  

"Над мушкарцем је проведено криминалистичко истраживање те је осумњичен да је цигарете, с циљем избјегавања царинског надзора, превозио скривене између али и у палетама с огрјевним дрвом те у металном спремнику у дијелу прикључног возила", откривају из карловачке полиције напомињући да је у Хрватску ушао такође јуче из Босне и Херцеговине на граничном пријелазу Личко Петрово Село.

По завршетку истраживања предали су га притворском надзорнику уз пријаву за избјегавање царинског надзора, а током вечери ће бити доведен на испитивање у просторије државног тужилаштва.

(Независне)